Aanmelden medewerk(st)ers

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 organiseren we de Grote Gestelse Vlooienmarkt in manege “de Aula” aan de Gemondseweg in Sint-Michielsgestel.

Sinds 1967 wordt de vlooienmarkt georganiseerd en net als toen is de opbrengst nog steeds voor jeugdactiviteiten uit de kern Sint-Michielsgestel. Sindsdien is de markt uitgegroeid tot een van de grootste gesorteerde vlooienmarkten in de omgeving. Zonder jullie als vrijwilligers zou deze markt nóóit zo’n groot succes kunnen zijn. Daar zijn wij trots op!

Op zaterdag bouwen we de markt op en op zondag verkopen we de gesorteerde vlooien. In de weken vóór de markt hebben we ook handjes nodig om vlooien op te halen en uit te sorteren.

Op deze pagina kun je je opgeven als medewerk(st)er. Het is fijn als wij dit snel weten. We hopen je (weer) te mogen verwelkomen! Neem vrienden, familie, kennissen mee (ouder dan 16 jaar) om samen een kraam te bemannen en de grootste opbrengst binnen te halen! Een gezellig dagje samen werken voor het goede doel. Hoe mooi is dat!

Naborrelen

Zondagavond om 20.00 uur drinken we een borrel en maken we de opbrengst van de markt bekend. Zorg dat je erbij bent!

Het vlooienmarktcomité

Colette van Boheemen, Mirjam Bot, Jan-Hein Hendriksen, Ton Kapteijns, Marcel Michels, Claudia Raaijmakers, Jan-Herman Reuvekamp, Paul van den Schoor en Christel van Veldhoven.