Vlooien

‘Vlooien’: kortom alles wat nog bruikbaar en verkoopbaar is. U kunt het zo gek niet bedenken want speciaal voor de ‘gekke’ vlooien hebben wij een rariteitenstand op de markt.

KOM KIJKEN EN GENIET!

In 2019 is de vlooienmarkt op zondag 16 juni

Gesorteerde vlooienmarkt?

De Grote Gestelse Vlooienmarkt is onderverdeeld in verschillende kramen, met hierop uitsluitend zorgvuldig gesorteerde spullen. Bij het inzamelen van onze vlooien zijn we kritisch op wat aangeboden wordt. We bieden zoveel mogelijk complete en schone producten aan. De artikelen zijn door onze vakkundige en trouwe medewerkers smaakvol uitgestald en gecontroleerd op volledigheid. Zelfs de puzzels worden tot op de laatste puzzelstukjes toe gecontroleerd. En bij de elektronicastand krijgt u zelfs service en advies.

Daarnaast zijn er ook kramen voor: boeken, kampeerspullen, elektra, huishoudelijk, lampen, kleding, meubels, computers, bouwmaterialen, potten en pannen, een bloemen en plantenkraam, etc. etc.

Struinen en scharrelen

De Grote Gestelse Vlooienmarkt is de oudste vlooienmarkt van Noord-Brabant. Sinds 1967, om de 2 jaar en met zo’n zeventig kramen, één van de leukste en gezelligste plekken in Brabant. U kunt ongelimiteerd struinen, kijken en wat leuks op de kop tikken. Van vintage fototoestellen, tot tweedehands boeken, tot sieraden en de laatste mode voor weinig.

Elke kraam is anders en uniek. En wie weet vindt u, zoals zo vaak is gebeurd – die nog onbekende Rembrandt, dat gesigneerde exemplaar van Hemingway, of een gitaar van John Lennon. De Grote Gestelse Vlooienmarkt is legendarisch en uniek, bij ons kunt u nog steeds heerlijk tussen de kramen door scharrelen